sunnuntaina, helmikuuta 23, 2014

Autoneuleita

Parin viime kuukauden aikana on tullut istuttua autossa tunti jos toinenkin. Autoneuleessa ei pysty käyttämään silmiä eikä oikein aivojakaan. Nyt helmikuussa on sitten näiden yksinkertaisten autoneuleiden sadonkorjuun aika.

Ensimmäiseksi neuloin tietenkin klassisesti isukille lahjalaatikkoon täydennystä jämälangoista.



Paapan palatossut
Malli: Käspaikka
Lanka: jämiä yht. 160g
Puikot: nro 3



Lankavarastoa penkoessani löysin hamppulankaa ja päätin vihdoinkin neuloa pari tiskirättiä testatakseni niiden mahtia. Hyvää olen kuullut. Nyt olen testannutkin. Puurojämät irtoavat pöydältä loistavasti, imukyvyssä olisi toivomisen varaa. Katsellaan vielä pari pesua ennen kuin annan lopullisen tuomion.



Tiskirätti
Malli: Grandmother's Favorite
Lanka: Hemp for Knitting Allhemp6 27g
Puikot: nro 3,5



Tiskirätti
Malli: Super Simple Dishcloth by Juanita McLellan
Lanka: Hemp for Knitting Allhemp6 35g
Puikot: nro 3,5

Sitten tulikin jo pula neulottavasta. Muistin onneksi kauppakassimallin, jota olin ajatellut neuloskella jämälangoista vaikka lahjaksikin. Näitä syntyi kaksin kappalein jostain vuosien takaisesta pussilankalöydöstä. Kiva, että niillekin langoille löytyi järkevää käyttöä.



Kauppakassi
Malli: Grrlfriend Market Bag by Laura Spradlin
Lanka: Novita Virkkauslanka (3-kertaisena) 165g ja 170g
Puikot: nro 3,5



Hampun ja puuvillan (ja yhden rei'itetyn etusormen) jälkeen oli nautinto ottaa puikoille jälleen villaa.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Wau, sä olet tuottelias! Mä olen jo käynyt hiplaamassa lankoja pumpulan aloitusta varten, mutta en vielä ostanut. Maaliskuussa vois aloitella niin ei lähde homma käsistä esikasvatusten kanssa

Suski

8:36 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kai sitä aina jotain tulee valmiiksikin, jos kaiket automatkat ja illat neuloo eikä mitään muuta saa aikaiseksi ;) Palataan niihin pumpulan lankoihin vielä, vitsit jos saisin sut oikeasti innostumaan tästä neulomisesta ;)

10:05 ip.  
Blogger Elina said...

Onpas hauska kauppakassi!

9:26 ip.  
Blogger Ripsu said...

Kiitos Elina. On myös tosi toimiva, venyy ja paukkuu aina oikeaan suuntaan. Mua niin ärsyttää, kun päärynän kanta tai maitopurkin kulma tekee reiän muovipussiin. Kangaskassin pakkaamisessa taas tarvii kaikenlaista fysiikkaa, muuten tasapaino pettää ja pussia on hankala kantaa. Tää verkkokassi ratkaisee molemmat pulmat;)

11:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home